Taxi bestellen? TCT bellen: 074 260 00 06

Taxi Enschede

Taxi Enschede – Als u vanuit Enschede een dagje richting Hengelo wilt of ergens anders moet zijn in de regio Twente, belt u Taxi TCT. Of u nu lekker uit eten gaat met vrienden of samen een bioscoopje pakt, lekker gaat winkelen of naar het NS station van Enschede of Hengelo wilt, we rijden u er snel en vriendelijk naartoe.

Ook in Enschede zelf is er van alles te doen en ook daar brengen u graag in onze taxi’s naartoe. Bel ons en op het afgesproken tijdstip staan we voor u klaar. U heeft verder nergens omkijken naar.

Met de taxi van Enschede naar de luchthaven

Enschede is prachtig wonen natuurlijk, maar soms wil je toch op vakantie. En ook zult u vanuit Enschede wel eens voor uw werk of op stap moeten. Geen probleem, want Taxi TCT brengt u zonder problemen naar het vliegveld. Want vindt u het ook vaak zo onhandig om met het openbaar vervoer naar de luchthaven te moeten? Met koffers of reistassen door het gangpad slepen om er achter te komen dat de NS halverwege de rit bussen inzet. Of u nu naar één van de Duitse luchthavens moet – Münster-Osnabrück, Düsseldorf-Weeze of Dortmund – of via Eindhoven, Rotterdam-Den Haag of Schiphol reist, wij brengen u er met onze taxi of taxibusjes snel en veilig naar toe. U heeft ook geen last met parkeren. We zetten u direct voor de vertrekhal neer en u kunt direct doorlopen en inchecken. En als u terugkomt, staan we weer klaar. U zakt weg in onze comfortabele stoelen, sluit nog even uw ogen en wordt veilig thuis gebracht.

Met een taxibusje vanuit of naar Enschede

Taxi TCT heeft ook handige en comfortabele taxibusjes waarmee we u en uw groepsgenoten overal naartoe brengen of ophalen. Waar u ook naartoe wilt in de regio. Bel ons en we plannen uw trip van deur tot deur. Uiteraard kunnen we in ons busjes ook uw bagage meenemen. Wat uw bestemming ook is en met hoeveel mensen u ook reist, Taxi TCT vervoert u er naartoe.

 

Volg ons op Socialmedia

Dancing Bruins Actie!

Taxi Dancing Bruins Saasveld
Vanaf Hengelo (enkele reis):
Max. 4 personen (auto) €25,-
Max. 8 personen (bus) €30,-
Reserveer direct

Bij ons kunt u ook betalen met uw pinpas. Zo maken we het u nóg gemakkelijker!