Taxi bestellen? TCT bellen: 074 260 00 06

Taxi Hengelo – Taxi TCT

Heeft u een taxi in Hengelo nodig? Taxi TCT staat voor u klaar! Voor spoedritten, alsmede voor boekingen vooraf weet u ons te vinden. U stapt in bij Taxi TCT op elke plek in Hengelo of omgeving. Of u nu vanuit Borne belt of uit Enschede, onze chauffeur is snel ter plaatse, ongeacht de opgegeven bestemming. Vanuit Hengelo zijn Enschede, Almelo en Borne snel en relatief goedkoop te bereiken. Wij selecteren onze chauffeurs op betrouwbaarheid. Daarnaast is een vriendelijke en punctuele houding een vereiste. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Aan de service die Taxi TCT uit Hengelo u levert mag niets ontbreken.

Taxi TCT is dé taxi voor Hengelo

Het spreekt vanzelf dat onze taxichauffeurs de omgeving goed kennen. Wij bezitten degelijke wagens in recente uitvoeringen. De service van Taxi TCT is geschikt voor enkele personen, maar ook kleine groepen kunnen bij ons terecht. De lage tarieven staan de ruime mogelijkheden niet in de weg. Zo kunt u voor een luxe taxibusje kiezen, als dat nodig is. Wij horen graag van u.

Taxi Hengelo Taxi TCT Goedkope taxi in Hengelo

Taxi in Hengelo nodig?

Bent u nu opzoek naar een taxi in Hengelo? Bel dan naar 074 – 260 00 06 wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar.

Het vervoer van Taxi TCT is betaalbaar en betrouwbaar. We werken met vaste, geschoolde chauffeurs die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij brengen u veilig naar uw plek van bestemming.

Taxi TCT verzorgt al vele jaren taxi vervoer in de regio van Hengelo. Daarnaast zijn we ook actief in zakelijk taxivervoer, taxi vervoer naar luchthavens en vooral ook taxivervoer van groepen. We hebben diverse soorten voertuigen, zoals personenauto´s, luxe auto´s, en busjes. De voertuigen zijn modern en goed onderhouden.

Reserveer een busje of taxi in Hengelo

U kunt natuurlijk altijd bellen via ons telefoonnummer 074 – 260 00 06. Dit kunt u op ieder moment van de dag doen, wij zijn 24/7 bereikbaar.

Online reserveren kan ook via e-mail: info@taxitct.nl

Zakelijk taxivervoer

Taxi TCT is toonaangevend in de markt voor mobiliteitsoplossingen in zakelijk vervoer en directievervoer. Onze privé-chauffeurs zijn professioneel, discreet en flexibel. Ze komen uit alle regio’s van Nederland en zijn dus snel en efficiënt inzetbaar. Dankzij hun inzet kunt u ongestoord en comfortabel doorwerken op weg naar uw afspraak. De achterbank van de auto is een verlengstuk van uw kantoor: reistijd wordt werktijd.

Een auto met directiechauffeur van Taxi TCT is een totaaloplossing die gemak, comfort en luxe biedt. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt. Met Taxi TCT reist u altijd in stijl.

 

Volg ons op Socialmedia

Dancing Bruins Actie!

Taxi Dancing Bruins Saasveld
Vanaf Hengelo (enkele reis):
Max. 4 personen (auto) €25,-
Max. 8 personen (bus) €30,-
Reserveer direct

Bij ons kunt u ook betalen met uw pinpas. Zo maken we het u nóg gemakkelijker!