Taxi bestellen? TCT bellen: 074 260 00 06


Als u in of nabij Hengelo een beroep wilt doen op een taxibedrijf, dan is Taxi TCT een zeer verstandige keuze. Bij ons profiteert u namelijk niet alleen van snelle service en comfortabele taxiritten in de hele regio, maar ook ver daarbuiten. Ons is niets te gek en wij staan voor u klaar met alle soorten taxivervoer.

Dus bent u particulier of zoekt een zakelijke rit, bent u op zoek naar trouwvervoer of groepsvervoer? Wij zijn van alle markten thuis en staan altijd voor u klaar om u naar de plek van bestemming te brengen. In een van onze taxi’s kunt u zorgeloos van de ene naar de andere kant van de stad rijden, of de regio in. Op ons kunt u rekenen!

Onze diensten:
– Zakelijk vervoer
– Groepsvervoer
– Busvervoer
– Taxivervoer
– Ziekenhuisvervoer

Wij zijn gespecialiseerd in nachtritten. Tevens hebben wij voor horecapersoneel speciale tarieven (Horeca Taxi). Bekijk ze hier

Goedkope taxi in Hengelo

Ons goedkope taxi tarief is bij veel inwoners van Hengelo en omliggende plaatsen bekend. Al vele jaren profiteren onze klanten van onze service en weten ons direct te vinden, zodra zij op zoek zijn naar vervoer. De klantvriendelijke en behulpzame chauffeurs van ons taxibedrijf weten iedere rit comfortabel en veilig te laten verlopen.

Wij komen op de afgesproken tijd bij u op locatie en zorgen er vervolgens voor dat u op de juiste tijd arriveert op de gewenste bestemming.

TIP: Volg ons nu ook op Socialmedia:

Volg ons op Socialmedia

Dancing Bruins Actie!

Taxi Dancing Bruins Saasveld
Vanaf Hengelo (enkele reis):
Max. 4 personen (auto) €25,-
Max. 8 personen (bus) €30,-
Reserveer direct

Bij ons kunt u ook betalen met uw pinpas. Zo maken we het u nóg gemakkelijker!